mandag 31. oktober 2011

Giveaway hos meg ♥


Da er det igjen tid for en Giveaway her hos meg . 
Takk til alle dere som er innom bloggen min , og en stor takk for alle koselige kommentarer ♥
Dagene flyr og i morgen er det allerede 1 . november . Jeg syns både november og desember er en  deilig tid med alt som skjer og alle forberedelser fram mot adventstiden og selve julehøytiden .


1. premien denne gang er boken
Jul - i den fransk inspirerende bolig ... 
utgitt av Jeanne d ´Arc Living i samarbeide med Vakre Hjem & Interiør .
Jeg har selv boken og syns den er kjempeinspirerende og med de nydeligste bilder .
Alle bildene over er hentet fra boken . 


2 . premie ...
  En pakke servietter fra Sagen og
  myke , deilige fingervanter fra Accessorize .



3 . premie ...
Kjøkkenklut og såpe ...  begge deler " homemade by me ".
♥♥♥
For å bli med kan du få 3 lodd .
Husk å skrive i kommentaren hvor mange lodd du tar .

1 lodd for kommentar
1 lodd for å være eller bli følger
1 lodd for å linke til giveawayen på egen blogg ..
bruk det øverste bildet .

Til deg som ikke har egen blogg men titter innom ...
bli gjerne med ..
Velg profilen "anonym" for å kommentere ...
og husk å skrive mailadr.din slik at jeg kan finne deg .

Trekningen blir 2 . desember 2011 .
Håper at riktig mange vil bli med !
Lykke til !




torsdag 27. oktober 2011

Jeg kunne bare ikke motstå denne aldeles skjønne servietten jeg kom over i dag ♥


Sagen har bare de lekreste servietter en kan tenke seg . Nydelige til bruk og ypperlige til decopage .


Denne var helt ny for meg .. hadde ikke sett den før ... men akk så vakker !


Til helgen reiser vi i barnedåp ...
Kransekaken er ferdig og resultatet ble bra ... akkurat passe seig inni som den skal være .
Pyntingen derimot må nok vente til lørdag .

Dåpskjolen har fått blå sløyfe på . Det er første gang . Den er tidligere brukt til 4 av barnebarna , alle små prinsesser .


Kjolen er engelsk av merket Collins , med mange vakre detaljer . Bærestykket har nydelig vaffelsøm og små hvite roser rundt ♥



Den ble kjøpt og brukt første gang i 2006 .. så i 2007 .. to ganger i 2009 .
Navnene og dåpsdatoen blir brodert på kanten nede på kjolen , og helt nederst er det en fin blondekant .


Til søndag er det lille Michael som tar den i bruk . 


Vi gleder oss alle til en fin dag i kirken og festen etterpå sammen med familie og venner .
♥♥♥
Velkommen til nye følgere !
 Veldig kjekt å se  at nye finner veien til bloggen min .

Vil få ønske alle noen fine høstdager ...
Må du få oppleve 
tilfredshet ...
velbehag ...
og din del av ren og skjær glede !



mandag 24. oktober 2011

Lykken er ....

 ..... å binde seg en krans av de blomster man har innen rekkevidde .


Det blir altfor lenge mellom hvert innlegg for tiden  dessverre . Det er mye som skjer og mange ting å være opptatt med . Det går nok i første omgang ut over tiden her på bloggen . Men jeg prøver å stikke innom dere og få med meg litt av det som skjer , men dessverre er det ikke alltid jeg får lagt igjen en hilsen .


Dagen i dag har vært en deilig høstdag med sol og hagearbeid . Den hvite hortensiaen jeg fikk i gave i mai har for lengst skiftet farge . Den har stått ute til nå , men jeg har tatt inn noen blomsterklaser og tørket . I dag klippet jeg av de aller siste blomstene og laget en liten krans . Så kan den henge å tørke , og det beste er jo at den blir jo bare finere etterhvert som tiden går .



Litt hortensiapynt ble det på kjøkkenbenken også . 
♥♥♥
I dag er det to måneder til julaften ... og den tiden føler jeg kommer til å gå ekstra fort  !
For en deilig tid vi går i møte !
Husk å nyt dagen og  vær litt kreativ ... det er hverdagslykke det ♥


fredag 14. oktober 2011

Shabby Chic rose ...

Det er allerede fredag igjen .. deilige fredag . Ikke skjønner jeg hvor dagene blir av .. de bare forsvinner så altfor fort . Men egentlig er det et godt tegn ... et tegn på at man trives og har det bra .Her har det vært noen strålende flotte dager , de deiligste høstdager . Utrolig hvor glad man blir bare av å se solen titte fram og faktisk kjenne den varme . Håper på godvær i morgen også , så kanskje tulipanløkene kan få sin plass i bedene og langsomt begynne forberedelsen til våren igjen .


Som nevnt tidligere , er jeg en stor beundrer av Line Cathrin med bloggen Shabbylishious og alt det vakre hun produserer . Hun er en mester til å trylle fram de lekreste ting , og spesiellt rosene hennes er nesten til å miste pusten av ...... ♥


I går var jeg en liten tur i byen i finværet . Parkometeravgiften ble betalt og jeg fikk ordnet det jeg skulle ganske så kjapt . Måtte jo innom et par av de skjønne interiørbutikkene og da , bare for å titte . Der traff jeg en bekjent jeg ikke hadde sett på lenge , og dermed gikk praten livlig ... og tiden fløy . Plutselig kom jeg til å tenke på parkeringen , jeg hadde nemlig ikke sett på klokken da jeg forlot bilen .. jeg skulle jo bare noen småærend . Jeg styrtet avsted med en urovekkende magefølelse  ....  rundet  heseblesende hjørnet inn  på parkeringsplassen ... akkurat tidsnok til å se parkeringsvakten forlate området . På frontruten lå lappen , 710 kroner ............ Så mye !!!  .. forrige gang jeg fikk parkeringsbot var den på 300 kroner , og det var faktisk på samme sted !!  Ergerlig altså .. så sure penger ... Men jeg har jo bare meg selv å takke . Forresten så fant jeg ut at det var 30 år siden forrige gang .. hi ..hi ... Det er visst ikke bare dagene som går fort , det gjør jammen årene og .


Nå roter jeg meg visst helt bort , dette skulle jo handle om den skjønne rosen .... Men det var da jeg kom hjem og tittet i postkassen at pakken med denne skjønnheten lå der .. fint innpakket med det nydeligste kort til . Glemt var parkeringsboten og mere til ...


Den tok nesten pusten fra meg ...



Jeg har ikke helt bestemt hvor jeg skal ha den enda .... kanskje på lampen ... eller på skapet ... på noen gamle bøker .. kanskje på speilet ... mulighetene er så uendelig mange . Stuen nærmer seg ferdig oppusset , så da får jeg se hvor den blir plassert . Vakker er den i alle fall .... og den fikk  meg til å glemme den kjedelige parkeringsboten .


Jeg ønsker hver og en av dere en deilig helg . Takk for alle koselige ord . Jeg setter utrolig stor pris på at dere stikker innom .


fredag 7. oktober 2011

Pikekyss og bloggetre ...


Jeg har vært på besøk hos jentene mine i Skien noen dager . Derfor er det blitt  lite blogging og bloggebesøk fra meg . Ingen tvil om at høsten er kommet for fullt . I går kveld da jeg kjørte hjem var himmelens sluser mildt sagt vidåpne fra Kristiansand og hjem . Jeg hadde selvfølgelig gått rundt og kost meg litt for lenge på Sørlandssenteret ... og helt glemt både tid og sted ... og dermed ble det noen timers kjøretur i storm , bekmørke og regn i strie strømmer . Men det gikk heldigvis fint . Som regel er vi to om å kjøre ... eller rettere sagt ... min kjære er sjåfør og jeg sover eller strikker ...


Det har vært noen fine dager sammen med både store og små . Dagene har gått med til koselig samvær med de små og trilleturer med lilleprinsen som allerede er blitt 7 uker og kveldene har gått med til bla. strikking og masse koselig prat .
Storproduksjon av Pikekyss i rosa , lilla og lys blå ble også unnagjort . 
Da jeg skulle dra kom jentene mine med dette nydelige treet ! De syns jeg fortjente et bloggetre !!! Har nemlig sett at mange av dere har nettopp et slikt fint tre .
Jeg ble så glad ! Har ønsket meg et sånt lenge .... Men er det noen som kan hjelpe meg med navnet ?
Jeg har visst det en gang , men har glemt det  .. 

Se på denne nydelige potten da ... There is no place like HOME ♥   Du må jo ha bloggepotte og ... sa de. Tusen takk ! Ingen tvil om at de vet hva jeg liker !!!    Det ble litt vanselig å dra og det falt noen tårer , må innrømme det ... men vi ses heldigvis snart igjen .



Denne fine tegningen hadde 5 åringen laget før hun gikk i barnehagen . Hun har lært seg å skrive og klarer nesten ikke vente til å få begynne på skolen til høsten ... hun spør hele tiden om det er lenge igjen .. 
Akk ja .... det kan bli en lang vinter .. For oss andre flyr dagene , det synes i alle fall jeg .

Ønsker alle en fin fredag ! 

Klem fra Anne ♥