onsdag 20. juli 2011

Rainy Days...

Nå har jeg i flere dager sett på at ripsen er moden og skulle vært plukket . Men å stå ute i høljende regn innimellom regnvåte bær og dryppende grener ..nei det er ikke hva jeg har prioritert .

foto 2010 , Anne
Vel .. det har jo vært litt opphold inn i mellom , men innen jeg har fått på meg støvler og kommet meg ut i bærhagen ... høljer det ned . Det ser ut for at  et liv i hagen denne sommeren uten å kle seg i støvler , sydvest og nesten polstre seg med regnklær er nesten umulig .
Det finnes ikke dårlig vær ... sies det . Nå vel ... sier jeg .
Men tro det eller ei .. i skrivende stund skimter jeg noe blått på himmelen . Jeg prøver igjen , det kan jo tenkes at det varer en stund i alle fall ... en gang må finværet komme !
Nå går jeg ut for å plukke de røde herlighetene som henger på trærne .
Jeg skal også berge noen av blomstene i hagen fra drukningsdøden ... i stedet skal de få leve et liv som avskårne skjønnheter innendørs .
Hva gjør du i disse regnfulle dagene ? Eller er du så heldig å kunne nyte solen der du er ?
Ha en fin dag ... i sol eller regn !

5 kommentarer:

 1. Kjempekoselige bilder da anne...det er du flink til :o)
  Her bruker jeg dagene til å male, rydde og irritere meg grenseløst over regnet!!!!
  Men nå meldes det visst bedre...

  Håper dolen skinner på deg snart
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Hej Anne.
  Jeg har nydt en dejlig sejltur på Gudenåen - mødte en tidligere bekendt ( min tidligere læge) og fik en rigtig hyggelig snak med hende - bare en super skøn dag i sol og varme.
  Ha´en god onsdag aften.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!!
  Sol, regn, sol,regn her i dag også:)
  Ripsen er ikke moden helt her enda, den får stå en par uker til tenker jeg:)
  Ha en fin kveld, klem Hanne

  SvarSlett
 4. Hei og hå, Anne. Håper du har fått inn ripsen og at du ikke har regnet bort!!Her har det vært solskinnsdager, men fra i morgen sier værmeldinga at nå er det imidlertid slutt...For ei stund. Så da får vi bare holde oss innedørs eller finne på noe morsomt før jobben starter igjen på mandag..det var ei som fpreslo badeland her, så vi får se (O: Sola kommer snart tilbake til oss begge!!! (O: Kos kos fra Mai Liss

  SvarSlett