onsdag 16. november 2011

Frustrert ... jeg ?

JA ... i aller høyeste grad !


Det er visst ikke min dag i dag ... Jeg har nemlig klart å slette mitt forrige innlegg , med SÅ mange utrolig koselige kommentarer ! Jeg er så lei meg ... men dere skal vite at jeg har lest hver og en og jeg må bare si tusen takk ! !!  Jeg har også klart å publisere et nytt innlegg som overhodet ikke skulle publiseres ... jeg skjønner ikke hva jeg holder på med !!!  Tror kanskje det er på tide å få tankene over på noe annet enn å sitte her ...Så derfor vil jeg bare ønske dere alle en flott dag videre .... her skinner solen fra blå himmel ... nå lar jeg blogg være blogg og kler på meg for å gå ut å nyte den fine novemberdagen ,  før jeg trykker på enda flere gale knapper ....

Klem Anne

8 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Nei, det skal ikke alltid være lett...Har inntrykk av dataen eller blogger lever sitt eget liv av og til:)
  En kan jo bli frustrert av mindre..men det hjelper nok med en deilig tur i sola:)
  Vi hadde deilig sol i formiddag..men nå tett med skyer.
  Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Det er fort gjort å få trykket feil, og iblant synes jeg nesten bloggen "jobber litt på egenhånd" også. Så koselig bilde fra stuen din, koselig lysfat og lekker blomsterdekorasjon.
  Ønsker deg en fin kveld,
  Klem T

  SvarSlett
 3. Hei og hopp :)
  Ja, det er ikke noe gøy å plages! Håper det ble bedre etter du fikk deg en tur i sola ;)
  På det første bildet ditt på dette innlegget, er det et syltetøyglass? det med bilde av de fine 3 jentene på.. har du laget det selv? Det var kjempefint! Ha en fin kveld videre! Klem

  SvarSlett
 4. Uff da,det har skjedd med et par ganger også. :))
  Nydelige bilder fra stuen din.
  Ha en fin kveld.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 5. For en flott blogg ♥ likte den kjempegodt :))
  Nå er jeg følger + jeg har lagt deg til bloggrollen min :)
  Dumt at du slettet innlegget med alle kommentarene :///
  Ha en fin kveld :)

  Klem Bente

  SvarSlett
 6. Aj aj en sånn en dag ja. Huff de er trasige men ikke til å unngå åkke som det er pc eller hva det nå er som det bare blir ball av. Så fine ting du hadde fått fra Berit.Hun lager så utrolig pene ting. Sukk!

  SvarSlett
 7. Håper resten av dagen din har vært bra:-)
  Jeg så for en stund siden at du la igjen kommentar på en blogg ang tips om København. Du tipset om gjertrudskloster. VI var til kjøbenhavn for noen uker siden, å fulgte tipset ditt. Kjempefin plass. Der skal vi tilbake. God mat og koselig stemning.Ble bare sittende og se oss rundt lenge vi. Morsom trapp opp til do:-)
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 8. Det er ikke alltid hodet henger med. Skriver litt om det for tiden, så du er slett ikke alene om å føle at du gjør litt rare ting. Jeg håper iallefall at kvelden din er fin. Her er levende lys tent. Ute er det vått og grått og har vært det hele dagen. Klem. :)

  SvarSlett