lørdag 26. mai 2012

Vel hjemme ...

.. etter noen fantastiske dager i London sammen med jentene mine .
Vi har hatt fine dager med sol og varme , og slik har det fortsatt etter jeg kom hjem .


Vi har storkost oss ...
Det har vært hektiske dager ... for mest mulig skulle  jo oppleves på de 3 dagene vi hadde sammen ... og jammen har vi holdt et høyt tempo !!!
Første dagen gikk med til SHOPPING på Westfield , et fantastisk shoppingcenter som nesten kan ta pusten fra en .
Vi har alle vært der før , så derfor visste vi i grunnen hvor vi skulle gå ... for ellers kan en nesten føle seg helt "lost "... senteret er bare  så utrolig stort med alle mulig tenkelige butikker .
Deilige hvilestoler og sofaer står plassert rundt omkring i hele senteret , og for meg som måtte sette meg ned i blant for å hvile den vonde foten , var dette helt perfekt . 
Nydelig lunch ble inntatt på en koselig fransk cafe ... og vi nøt hvert sekund .
Undergrunnen er en perfekt måte å ta seg fram på ... og med favnen full av bæreposer bar det tilbake til det koselige hotellet vårt ... Henry VIII . Deilig med en dusj , en liten hvil og så klar for nye opplevelser .


Vi var heldige og hadde fått billetter til Les Miserable musicalen ... noe som sto øverst på ønskelisten.   For meg er det den musicalen som står mitt hjerte nærmest og som jeg kan se om og om igjen ... og hver gang oppdages nye ting . Det var den første musicalen jeg så i London for mange år siden ... og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett den . Jentene har også et helt spesielt forhold til den da de har sunget i kor i mange år .
Det ble en gripende opplevelse og uten lommetørkle ble det ganske så tårevått ... vi er nokså like der alle tre .
Kvelden avsluttet vi med deilig middag på favorittrestauranten vår midt på Picadilly Circus med flott utsikt til det pulserende storbylivet .


Covent Garden med sine mange koselige små butikker .. marked .. boder hvor alt som selges er HOMEMADE ... konserter .. gjøglere .. sjarmerende spisesteder og et yrende folkeliv ...
jeg bare sier det ... et absolutt  MUST . Når attpåtil en av Cath Kidston butikkene ligger like ved ..
ja da er det bare å si ... HERLIG ♥
Timene fløy bare så altfor fort , og når vi kom tilbake til hotellet den kvelden med såre føtter , varme og trøtte , orket vi rett og slett ikke gå ut igjen for å spise .
Da flata vi rett ut på hver vår seng og bestilte takeaway ... prata og koste oss .Jentene reiste hjem tidlig morgen til Torp , mens flyet til Sola gikk sent om kvelden .
Dermed hadde jeg en hel dag alene . Den dagen benyttet jeg til  parker og blomster .
Chelsea Flower show gikk av stabelen de dagene vi var der . Jeg skulle så gjerne vært der .. men kun kongelige , spesielt inviterte og hagemedlemmer hadde adgang de dagene før jeg dro hjem .
Men det er så utrolig mye fint å se likevel .


Jeg tok turen til Regent Park og ruslet rundt og koste meg i det nydelige været . Litt skuffet over at blomstringen var sen etter en dårlig vår der også . I de fleste bed var nettopp tulipaner og løkblomster tatt opp og bedene gjort klar for ny planting av sommerblomster .


Så selv om de mange hundre rosene ikke var kommet i blomst i Queen Marys rose garden ...


... var de så utrolig mye annet vakkert å se . Er det noe engelskmennene kan , så er det hage ...  Å sette seg ned med en kopp kaffe og et ekte engelsk kakestykke  på en koselig GARDEN cafe ,  og bare nyte livet ... det er lykke det .
Som dere skjønner ... det har vært en fantastisk London tur .
Jeg er så takknemlig over at vi fikk til denne turen , jentene og jeg ... og vi har hatt mye " lått og løye" som vi sier på disse kanter ... GREAT FUN .
Takk for en fantastisk tur .. jentene mine ♥


Her hjemme nytes nå den deilige sommervarmen . Hagearbeid og planting i bøtter og spann er godt i gang .
Nå gleder jeg meg til å titte innom dere kjære bloggevenner i løpet av helgen ... tenker det er mye som har skjedd siden sist .
Klem fra Anne

12 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere har hatt en opplevelsesrik og fin tur! Jeg koser meg på verandaen med nye hagemøbler- venter bare på at maten blir servert:-) Begynner å lukte godt her nå! I morgen planlegger vi hageselskap for yngste datteren i huset- gleder meg!
  Ha en fortsatt fin Pinse!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 2. Kjære Anne. Så fantastisk gøy det var å lese om turen deres til London! Åååhh det hørtes bare så utrolig herlig ut! Det må ha vært en opplevelse for livet :) Så utrolig mye fint det var å se på bildene dine, jeg blir helt revet med! Veldig kjekt å lese så mye om turen:)) Ønsker deg en nydelig pinsehelg. God klem fra Ellen.

  SvarSlett
 3. Velkommen heim Anne:)
  Ser du/dåkke har hatt ein alle tiders tur!!!So herleg da.
  Nydelege bilder du viser frå turen:)Og Cath Kidstin da...heldige deg♥
  Kjekt at du har kosa deg tross den vonde foten.

  Ønsker deg ei fin pinse♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. VELKOMMEN HJEM :)) Tenkt på deg og foten din ♥ Godt å høre det gikk så fint :)For en opplevelse da,utrolig å rekker over sååå mye ?
  Parken var en fryd for øyet :) DRØM

  Velkommen klem fra meg ♥

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har hatt det. :) En herlig tur, ser jeg. :)

  SvarSlett
 6. Så herlig med slik reise-rapport, og det ser ut som dere har hatt det helt supert :) nydelige jenter du har forresten - og fin-fin mamma også, da :) Koselig å se masse bilder!! Fikk så lyst å reise til London jeg nå....Det hotellet så litt staselig ut, var det det? :) Nyt pinsen nå og sommervarmen her hjemme - kos deg masse. klem herfra

  SvarSlett
 7. Å for et herlig reisebrev, ser ut som dere har hatt det helt fantastisk !! Nyt solen, og varmen på denne herlige fridagen !!
  Sommerklem fra Tone

  SvarSlett
 8. Glemte å si i går at jeg likte så godt de fluktstolene med stripete trekk. Stilig!

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder fra en fantastisk tur! Utrolig hvor mye dere rakk på de dagene. Søte jenter du har, forstår godt at dere koste dere.
  Ønsker deg en fortsatt fin pinse!
  Klem T

  SvarSlett
 10. Det ser og hører virkelig ut som dere har hatt en fantastisk tur,London står høyt på listen over byer jeg vil besøke,å jeg blir veldig glad for alle tipsene du deler om de forskjellige stedene dere har vært:)
  Flotte bilder fra turen!
  Ja hjemme har vi og hatt nydelig vær,så det har blitt mye hagekos den siste tiden;)
  Ha en videre fin pinse:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 11. Så flotte bilder fra Londonturen, Anne. Dere har virkelig fått sett og gjort mye.

  Ha en fin mandag

  Klem

  SvarSlett
 12. Hvor skønt at du har haft sådan en tur med dine piger til London.
  Jeg var afsted med datteren min i December og jeg nød dine billeder og at gense Covent Garden!
  Tak for kigget!

  :-) Dorthe

  SvarSlett