søndag 19. oktober 2014

Home ...


Da er jeg vel hjemme etter  herlige dager i London . Takk for alle fine ord med ønske om  god tur ...
Dagene har gått utrolig fort ... kan nesten ikke fatte det . Jeg må nok skuffe de av dere som sikkert venter på bilder derfra ... Jeg har nemlig hatt både data og fotofri ... noe som faktisk kan være ganske deilig i blant . Ikke blir det bilder av hva som lå i koffertene med hjem heller .. nemlig fordi det meste er julegaver . I år har jeg virkelig planer om å være ferdig med alle julegavene i god tid  for så å kunne nyte adventstiden . ( Det sier jeg forresten hvert år ...) Siden jeg jobber i butikk , blir det alltid mye jobbing før jul også . 


Både gatene og butikkene i London var i ferd med å bli julepyntet med glitter og stas  ... tidlig ja ... men litt gøy å få det og med seg . Paraplyen fikk jeg god bruk for , men det må man regne med på denne årstiden . Temperaturen var fin , nemlig 18 - 20 grader . I parkene var det full aktivitet med utplanting av blomstrende primulaer og stemorsblomster i tusentall . Det er jo planter som tåler litt kulde .. men det var jo litt rart å kjenne på vårfølelsen . Ble nesten litt forvirret  ... både julestemning og vårstemning om hverandre . Så den ene dagen vi hadde  med solskinn , den ble brukt godt til virkelig å kjenne på den herlige vårfølelsen .  Det er så utrolig mange flotte parker å besøke .. mye fint å se og deilig å  kunne rusle rundt ... sette seg ned på en liten hagecafe og bare nyte dagen ... og glemme både tid og sted . 


Men en ting jeg alltid MÅ ha med i kofferten hjem ..
 det er Starbucks coffee .
Ingen kaffe smaker bedre enn en nykvernet starbucks ... Tror nesten jeg er blitt avhengig jeg .. og flere med meg i familien . Det finnes jo en Starbucks cafe` på nesten hvert hjørne i London . Mannen har sin stamcafe`... hvor han pleier å nyte sin kaffe og avis mens jeg tar en shoppingrunde . Det er nemlig han som har ansvaret  for at det blir kaffe i kofferten med hjem ... og det er han god til . Han har nemlig en egen evne til å få med flere poser på kjøpet... Det liker jeg .. 


Det er alltid godt å komme hjem igjen . Enda kan jeg kose meg med å ta inn blomster fra hagen selv om det minker nå . Frosten hadde tatt noe mens vi var borte . Men rosen The Fairy står enda med et vell av blomster og knopper ... den produserer klaser av små fine romantiske blomster til langt utpå høsten .. ja faktisk har jeg opplevd å ta inn noen grener til jul . En hardfør rose som krever lite stell .
 ........
Da ønsker jeg alle en fortsatt fin kveld ... 
Her dufter det herlig nykvernet kaffe og den skal nyyytes !!!
8 kommentarer:

 1. Dejligt du havde en god tur. Og sikke en god ide at lade både data og foto "blive hjemme". Det lyder som en skøn ferie

  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlett
 2. Fint å være på tur, men alltid godt å komme hjem også. Morsomt det med Starbucks kaffen, det har jeg også alltid med hjem. Det er virkelig kos å nyte den deilige kaffen derfra. Pleier å bli noen kopper om dagen med det også når man er borte. Godt å ha ladet batteriene før julestria tenker jeg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem igjen. Dere har virkelig hatt en flott tur høres det ut for.
  Ja det er godt å ha litt data og fotofri. Eller ihvert fall datafri. Men fotografere må
  jeg gjøre når jeg er ute å reiser. Klarer ikke å se fint motiv, blomser o.l.
  uten å ta bilder. Men det er ikke alltid en skal dele alt en tar bilder av da.
  Herlig med vår, men ja, det blir litt feil for oss å plante ut stemor og primula nå
  Mens de i tillegg pynter til jul.
  Nydelige bilder du deler. Herlig med roser som blomstrer langt utpå høsten.
  Her er det nok ikke roser til jul, men i fjor var det ikke langt unna det.
  Herlig. Har forresten satt noen rosebusker i kjelleren, de skulle vært
  plantet ut, men det har vi ikek fått gjort. Håper de klarer seg gjennom vinteren.
  Så da er det jo mulig jeg kan ha egenplukka roser til jule, hehe.
  Godt å være ferdig med julegaver tidlig. Bruker ofte å være ferdig i løpet av okt.
  Håper jeg klarer det i år også. Skal avgårde å handle noe i morgen, så
  får vi se hvor langt jeg kommer.
  Ha ei flott uke :)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder og koselig innlegg. Det med julegaver sier jeg også hvert år (jobber også i butikk), men klarer aldri å gjennomføre det. Neste vår skal jeg plante Fairy rosen, det er helt sikkert.
  Ha ei flott ny uke
  Klem

  SvarSlett
 5. sehr schöne dekoration!!! ich liebe die rosen!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem igjen, høres ut som du har hatt flotte dager :)
  The Fairy rosen er så skjønn, og så takknemlig....min blomstrer også ennå!

  Ønsker deg fine dager Anne
  klem

  SvarSlett
 7. Så herlig tur dere har vært på og ja Starbucks har nydelig god kaffe :) Flott han mannen din tar ansvar for kaffe og fikser det lille ekstra :)

  Takk for koselige ord inne hos meg- er spennende dager nå ja. Vi har ikke kjøpt noe ennå- så vi er litt gale. Saken er at vi håper å finne noe nær sønn min og svigerdatter- de trenger litt hjelp til småjentene og om jeg må kjøre i mørket så får jeg migrene. Det gir meg mye å ha nær kontakt med "jentene" mine og vil gjøre hverdagen enklere- med å fjerne den triggeren til migrenen. Mann min jobber mye kveld og natt. Så det er en grunn for at vi skal selge- så det viktigste er at vi finner vårt nye hjem i nærheten av de- så får vi lage oss der sånn etter hvert :)

  Ønsker deg fine dager

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 8. Åå, høres herlig ut med en tur til London! Kan tenke meg at det var koselig å være der hvis det var juleforberedelser allerede nå (eller, allerede og allerede). Vi var der like før jul i fjor, og det var såå koselig :)
  Spennende for de som får gaver av deg i år da, som får litt sånn "engelske gaver" ;)

  SvarSlett