tirsdag 8. juni 2010

Deilige sommerdager...

..og vi nyter hagelivet..
Nå nærmer det seg ferdig utplanting av...fucsier..


...begonier...og kanskje den fineste av alle..


...Dronning Ingrid..
Pga den harde vinteren, har både rosetrær og flere grønne busker strøket med..så det har vært mye å rydde opp i...Må jo si at mannen min gjør en fantastisk jobb ..det er nemlig han som er sjefen når det gjelder plantene vi tar vare på innendørs gjennom vinteren..og det er mange..ønskedrømmen er jo et drivhus..for i uker nå så har alle tenkelige vinduskarmer vært overfylt av planter...
...For 4 år siden hadde vi med oss 2 store ,nydelige pelargonier hjem fra Danmark..og navnet?..selvfølgelig..Dronning Ingrid..I år har vi plantet ut ..tro det eller ei..60 stk..og alle stammer fra de 2 første morplantene..gleder meg til de blomstrer..noen få har så vidt begynt..og her er det drømmen om et drivhus igjen sniker seg inn..tenk hvor mye fortere blomstringen hadde kommet igang..men.. får håpe på en fin og varm sommer slik at dronningen med alle sine etterkommere riktig kan få utfolde seg..

1 kommentar:

  1. Ja, den turen til Danmark glemmer vi ikke så lett. Spesielt da du og meg hadde vært i blomster handleren og hamstret, far fikk litt sjokk da han så oss komme nedover gaten, og jeg med stor gravid mage og armene fulle av blomster...Det var sååååååå koselig!!!

    SvarSlett