mandag 14. juni 2010

Kjøkkenhagen...

... har stått for tur i dag..I går sto rabarbraen rakrygget og fin ..et vakkert syn..den liksom foldet seg ut med sine majestetiske blader og klar til å springe ut i full blomst.

...i dag var den omgjort til deilig rabarbrapai...


...som smakte aldeles fortreffelig ..varm ..med vaniljesaus til..



Oppskriften fant jeg på bloggen til Den gode feen...
og her kommer den...
Rabarbraen vaskes og kuttes i biter .
Dekk bunnen på en form med den.
Dryss 1-2 ss sukker over.

3 dl havregryn
3 dl hv.mel
200g smelta smør
2 dl sukker
...blandes sammen til en smuldremasse som smøres over rabarbraen..
Stekes ved 180 gr. ca 30 min
Serveres varm med is, vaniljesaus eller vanilje kesam.

1 kommentar:

  1. Åh den ser jo nydelig ut! Og jeg som har en drøss rabarbra i hagen, vel da er det vel bare å sette igang...

    SvarSlett