fredag 15. oktober 2010

Lyst og trivelig rom...

Da begynner bakgangen å ta form . Fra å ha vært ganske mørk ..med gule vegger og mørke skap , er den nå forvandlet til et lyst og trivelig rom...og jeg er veldig fornøyd. Det har gått med mye maling..det er sikkert og visst. Og for å få den litt slitte og" gamle looken" syns jeg mannen min gjør en kjempejobb når han går løs med slipemaskinen etter å ha stått å malt..og malt..

De gamle skapene er blitt flyttet litt på , og malt. Når det gjelder nye knotter ..så fant jeg ikke de jeg hadde tenkt ..så derfor tok jeg bare noen fra et annet rom og som jeg egentlig syns passer bra . Der som fryseboksen sto før ..ble det nå plass til en koselig stol ..kjøpt på Ikea .. Jeg er og stor fan av wallsticers..

Det er god skapplass til både klær og sko ...så i dag blir det å få satt på plass .

Det har ikke vært så lett å finne en passe knaggerekke ... enten var den for lang eller for kort ..så enden på visa ble at jeg kjøpte en lang ... saget den av .. og dermed ble det et par knagger til de små når de kommer på besøk .

På grunn av trappa som går ned til kjellern , har vi i alle år hatt en hjemmesnekret kasse med lokk for å skjule litt av trappa. Den fungerer kjempebra som oppbevaring av puter til hagemøbler om vinteren .Var veldig i tvil om hva vi skulle gjøre med lokket..syns liksom ikke det var så greit å bare male det ... Kontaktet en blikkenslager som laget det fineste lokk av sink..bare til å lime på .Tenker det blir en fin plass å stå å lage juledekorasjoner mm..

Dette var bare et lite glimt inn i den nye bakgangen min...
Og som det står når vi går ut av rommet ... CARPE DIEM ...
... og når vi kommer inn ...There"s no place like home ... ønsker jeg dere en GOD helg !!!

6 kommentarer:

 1. Så fin bakgangen er blitt:)Du er så kreativ. Det hadde vært koselig og sett dere snart. Klem fra Torhild

  SvarSlett
 2. OOii!! Anne!!Dette var fint!
  Så flink "Angelmannen" har vært!!
  Eg e virkelig imponert!!
  Stooore fredags klem fra Sol!

  SvarSlett
 3. så nydelig d ble.. du har virkelig sansen for interiør :)
  gleder meg til å snart få treffe deg igjen ;)

  SvarSlett
 4. Ja det er det, lyst, trivelig og lekkert.
  Du imponerer meg med alle dine gjøremål!!

  SvarSlett
 5. Åh..det er vel den fineste BAKGANGEN....
  Lekkert !
  Jeg koser meg i Bergen.
  Ha en fin helg !
  Klem :)

  SvarSlett
 6. Wow.... Så fint det har blitt mor, kjenne jo kje igjen rommet. Glede meg te å komma hjem snart å se det på skikkeligt!!! Nå har Nicoline lagt seg, hu syns det va stor stas med alle gavene fra London og måtte prøva alt på seg både sko, jakker, englevinger, sokker m.m, og hu la seg så fint. London va heilt topp, men veldig godt å vær hjemma hos Glenn og Nicoline igjen <3 Gla i deg og ønske deg ei fortsatt fine uga :) klem

  SvarSlett