onsdag 3. november 2010

Den første juleblomsten....

.... er kommet i hus ... nemlig en hvit fin amaryllis med 3 knopper . Egentlig pleier jeg ikke starte med juleblomstene før advent . Men da jeg i går var innom blomsterbutikken for å kjøpe en azalia som bursdagsgave til en god venn ... så falt øynene mine automatisk på akurat denne amaryllisen ...
Det er noe helt spesielt med løkblomster til jul ... og denne .. med 3 knopper .. så jeg jo bare for meg hvor vakker den ville bli ...og attpåtil HVIT ....

Jeg betalte azaliaen og gikk ... og sendte samtidig et langt blikk mot amaryllis -samlingen .. syns faktisk den utvalgte sendte meg bedende blikk tilbake ... "ta meg med hjem..vær så snill...."
Jeg kjente et lite stikk i hjertet ... men hastet videre til matbutikken

Med hendene fulle av bæreposer passerte jeg blomsterbutikken på vei ut ... og der.. helt ved utgangen sto den nå , plassert i en nydelig potte .
Jeg snudde momentant .. slepende på alle bæreposene .. og ba om å få den amaryllisen , uten potte .. som sto ved utgangen.
" Å.. den ", sa ekspeditrisen.."den satte jeg nettopp ut .. den er den eneste vi har med 3 knopper .. er den ikke fin vel ? "
Jeg betalte 49, - kroner ..takket og gikk .

Nå er den min ... og står så fint i sammen med en av englene mine ... Så gjelder det å ikke vanne den for mye ... kun dusje den litt på løken sånn at den ikke vokser seg for høy ...
Jeg gleder meg til den blomstrer !!!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Koselig historie :)
  Den ville bli med deg hjem,
  ser du , fordi den visste at
  den kom til å trives .
  Den var egentlig kjempe-
  misunnelig på Azaleaen ;)

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Der gjorde du et kupp!!
  Den blir flott!
  Kjekt å følge med når den vokser!
  Klem fra Sol!

  SvarSlett
 3. Fabelaktig pris. En betaler mer for dem her hos oss. Visste ikke det om å dusje løken for at den ikke skal vokse så høy..Det skal jeg jamen prøve.

  SvarSlett
 4. Tusen takk , Anne :)
  Og i like måte.
  Men du leste innlegget ???
  Og ja , jeg har gode dager
  sånn sett.
  Det er godt med disse timene
  for meg selv, men du ser hva jeg
  holder på med ??
  Men det er så koselig.
  Stor klem :):):)

  SvarSlett