tirsdag 9. november 2010

Løp og kjøp............

Svibelen er en av mine favorittblomster til jul......... Så når kundeavisen til Ica reklamerte med SVIBLER 10,-kr. ... ja da var jeg ikke sen om å komme meg avgårde..

Men det ble bomtur ... ingen svibler ankommet butikken ... kommer kanskje i morgen eller kanskje i overimorgen .... Ergerlig og .. men ..men.. det er ikke jul enda .
Jeg svingte innom Plantasjen en tur . Der var sviblene dobbel pris .. så jeg lot de stå .

Men hva hadde jeg med meg ut derfra ? Jo ...TULIPANLØK ... Ta 10 pakker for 100,-kr. Førpris 79,-pr.pakke ... Kunne ikke la et så godt kjøp gå forbi ... så jeg tok likesågodt 20 pk. Tenk hva jeg sparte !!!

"Angelmannen" gløttet opp fra avisen da jeg med iver fortalte om det "røverkjøpet".........
"Mer tulipaner ??? Trodde det var svibler du skulle kjøpe "... ja..ja.. det var jo det da ..men disse nydelige tulipanene måtte jeg bare ha ...White Parrot .. Double Finola og Carnaval De Nice .

I dag var jorden frosset ... så de er ikke blitt plantet . Men jeg regner med det kommer mildvær snart ... det pleier det på disse kanter av landet . Og hvis ikke .. så blir det nok en råd ..

"Angelmannen" og jeg har nemlig plantet tulipanløk før .. 21.desember .. med spett .. i mørke ... så ingen skulle se oss ... nynnende på Glade Jul .......... Fra nabohuset hørtes glad barnesang .. og vi skimtet at de pyntet juletreet sitt ...
Heldigvis snødde det om natten ... så alle spor etter spetthullene var usynliggjort !!!
3 kommentarer:

 1. Hei Anne, det er så nydelig med svibler, men dessverre er jeg allergisk og kan ikke ha. Jeg satser på amaryllis, disse står også lenger. Irriterende når ikke butikken har det de lover, du får nok se til helgen. Kaldt i dag også, håper også på litt mildvær, for all del ikke snø, ikke før på julaften. Ønsker deg en fin dag i morgen, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Då har du gjort bedre kjøp enn meg,!!!
  Men kjekt med tullipper!!
  Glede meg til våren!
  Håper vi treffes snart hos Hverdagsperler!
  Skal bli knallkjekt!!
  Håper vi finner en dag som passer for alle.
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Ha ha... Du er bare herlig ! Du er jo rik du nå , sånn som du har spart.
  Mannfolk forstår ikke denslags sparing ;)
  Nå fikk jeg samtidig litt trøst for jeg har nemlig en pose full av løk stående på vaskerommet...noen det var SÅ om å gjøre at vi kjøpte før ...eh...Perlemannen (tihi) reiste og nå kommer han hjem om en uke... Sendte mld til deg ang mandag...
  Passer det da ? Eller...
  Nattiklem :)

  SvarSlett