mandag 13. desember 2010

Kakeboksene fylles....

... ikke det at jeg baker de 7 sorter ... nei , langt derifra !!

Men enkelte kaker er et must hvert år . Deriblandt Havremakroner . Det er kaker jeg har hatt et spesiellt forhold til helt fra jeg var liten , og for meg er det ingen jul uten .

I år har jeg prøvd meg på en ny oppskrift .. nemlig Grys havremakroner ! Navnet kommer av den skjønne damen Gry med den nydelige bloggen http://www.gry-minlilleverden.blogspot.com/ Tusen takk Gry for du delte denne oppskriften med oss ! Kakene var SÅ gode ... og så lettvinte å lage . Jeg fikk faktisk besøk mens jeg holdt på og jeg skal si de ble godt motatt med en kopp kaffe ved siden av .. og det før de var kommet i boksen !!

Krumkaker hører og julen til . Min svigerrinne har i mange år alltid vært så snill å lage en god porsjon til meg . I går før vi dro hjem fra østlandet kom svigermor til datteren min med denne boksen full av deilige krumkaker..Jeg ble både glad og overrasket ! Tusen takk Karin .. kakene var heldigvis like hele etter en lang kjøretur !!

Ønsker dere fine dager framover .. med eller uten baking !!

Klem Anne .

5 kommentarer:

 1. Jeg lukter dem helt hit!! Jeg lager og havremakroner, er de ikke gode vel? En av mine favoritt kaker.
  Helkdig gjest som kom akkurat dat du bakte. For en kosestund.

  SvarSlett
 2. Mmmm....Havremakroner har jeg aldri laget , men de så jo knallgode ut.
  Så koselig med besøk og nystekte kaker. Skulle gjerne vært der.....
  Ha en nydelig dag , Anne ♥
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. eg lagte havremakroner,for d e børge sin favoritt. di va gode, men ikje heilt sånn så han vil ha di.. såeg får prøva den oppskriftå du har prøvd å se om det e di rette :)

  SvarSlett
 4. havremakroner, er det det samme som havreflarn, tro? Det ser nemlig slik ut ;)
  Det må vi bake hvert år også- blir ikke jul uten ;)

  Ønsker deg en herlig førjulstid!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Anne, dette så godt ut, herlig å få litt julebakst i gave også. Her blir det ikke mye baking, får prøve å lage litt kakemenner i helgen. Kanskje jeg skal prøve havremakroner hvis det er så enkelt, liker det som går fort jeg. Fortsatt fin uke til deg, kos deg, klem fra Mona.

  SvarSlett